Tear Trough: För mina ICA påsar under ögonen

Man blir tyvärr äldre och äldre samt att huden blir slappare, mina påsar under ögonen var såpass illa att folk på jobbet frågade om jag varit i slagsmål, för att det var så mörkt runt ögonen. Att man jobbar som man gör, gör inte saken bättre tyvärr men här skriver jag om något som hjälpte mig att få bort detta.

Läs mer på min blogg här.

tear-trough-mork-under-ogonen

Det kan ibland kasta en skugga under dina ögon, vilket resulterar i ett trött utseende. Vissa människor tycker att deras påsar under ögonen får dem att se äldre ut.

Hos vissa individer är påsar under ögonen en ärftlig egenskap. Hos andra blir det mer framträdande med åldern. Det beror på att ansiktets elastisk tappar volym när du blir äldre. För att läsa mer om ny teknik för försämrad hy tryck på fsek.se

Målet med ett tear trough är att minska djupet på påsar under ögonen. En utbildad läkare injicerar fillers i området, vilket gör att huden ser fylligare och stramare ut. Det är en icke-kirurgisk metod för ansiktsföryngring.

Men precis som andra typer av fillers har tear trough fillers för- och nackdelar. Det är viktigt att förstå proceduren och potentiella komplikationer innan du får behandlingen.

Vad är tear trough?

En tårtrågfiller är en injicerbar behandling som används under ögonen. Dess syfte är att lägga till volym under ögonlocken.

Den produkt som oftast används i detta område är en vanligen gjord av hyaluronsyra, även om andra ingredienser kan användas. Hyaluronsyra är en gelliknande substans som finns naturligt i din kropp.

När den injiceras i huden ökar hyaluronsyra fylligheten och minskar fördjupningar.

Är tear trough säkert?

Tear trough är relativt säkra. De är också mindre invasiva än operationer, som inkluderar fetttransplantation och fettomplacering.

Man har bara godkänt ett märke av fillers under ögonen för att öka fylligheten i ett ihåligt område under ögonen för personer 22 och äldre: Juvederm Volbella fillers. Men dess godkännande betyder inte att förfarandet är riskfritt.

Man har inte godkänt nålfria apparater för injektion av fillers, så se till att fråga vilken typ av fillers du får, och gå alltid till en trovärdig läkare och inte ett medicinskt spa eller estetiker.

Effekterna av tear trough fillers är också bara tillfälliga. De håller ungefär 1 år för de flesta. Du behöver upprepade behandlingar för att bibehålla långsiktiga resultat.

” Gör det ont att få fillers under ögonen? “

” Smärtan av fillers under ögonen är vanligtvis hanterbar och varar bara i några minuter. Du kommer att känna tryck runt ögonområdet vilket kan vara oroande, men smärtan i sig är minimal. “

Vem är en bra kandidat för tear trough fillers?

Tear trough fillers används för att göra tråget mindre uttalat, vilket kan få ansiktet att se mer vaket ut. Många människor, särskilt de som har gjort forskningen och har realistiska förväntningar, är bra kandidater för proceduren. Men du bör alltid rådfråga en läkare om din sjukdomshistoria före något kosmetiskt ingrepp.

Du kan vara en idealisk kandidat för tear trough om du:

  • Lätt till måttliga påsar under ögonen
  • Har frisk eller tjock hud
  • Förstår att behandlingen är tillfällig
  • Fysisk frisk

Alternativt kanske du inte är en bra kandidat om:

  • Huden är väldigt tunn
  • Har överflödig hud under ögonen
  • Överflödigt fett under ögonen
  • Har aktiv hudinfektion i området
  • Du har ett medicinskt tillstånd som ökar din risk för komplikationer
  • Du har väldigt mörka ringar under ögonen

Be om att få se Tear trough före och efter resultat

Det kan vara till hjälp att se resultat från riktiga människor som har fått tear trough när man ska avgöra om proceduren är rätt för dig. Tryck på tear trough för att läsa mer och sedan kontakta en specialist för dina problem.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *